About us

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΑΡΟΣ

Ξενοδοχείο Φάρος Ίος

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το Ξενοδοχείο Φάρος άνοιξε το 1984 από τον Κο Μιχάλη τότε που η Ιος ήταν ένας διάσημος προορισμός κυρίως μεταξύ των νέων. Τα χρόνια πέρασαν και ο σύγχρονος τρόπος ζωής είχε την θετική επίδραση στο ξενοδοχείο. Οι πολλαπλές ανακαινίσεις και οι βελτιώσεις βοήθησαν την επιχείρηση να μεγαλώσει και σήμερα να αποτελείται από 13 δωμάτια, αίθουσα πρωϊνού και πολύ μεγάλες βεράντες.

Κράτηση

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η αγάπη μας να φιλοξενούμε ανθρώπους και να τους βοηθούμε να γνωρίσουν το μεγαλείο και την ομορφιά της Ελλάδας ήταν και είναι το κίνητρο μας. Επισκεφθείτε το ξενοδοχείο μας και θα δείτε απο μόνοι σας πόσο ξεχωριστή και σημαντική είναι η διαμονή σας για εμάς.
Η πρόωρη οργάνωση των διακοπών σας είναι μια έξυπνη κίνηση. Ολοκληρώνοντας μια κράτηση πρίν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν θα σας ανταμείψει με μια ανάλογη έκπτωση στην επίσημες τιμές μας. Οπότε τι περιμένετε;
Έχουμε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες , μετρητά ή τραπεζική μεταφορά.
Όταν μιλάμε για πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου Φάρος υπάρχει μια λέξη που υπερέχει όλων των άλλων. Και αυτή είναι "τοποθεσία". Η θέα, η ιδανική απόσταση του ξενοδοχείου από την παραλία και την χώρα που κάνει εύκολη την πρόσβαση σας.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια για να κάνετε κράτηση; Καλέστε μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  • ΔΗΜΗΤΡΑ

    Η Κα Δήμητρα είναι η ήσυχη δύναμη πίσω από την οικογένεια. Πάντοτε χαμογελαστή και διαθέσιμη να βοηθήσει τους άλλους, έχει ένα ζεστό καλωσόρισμα για όλους :)

  • ΝΙΚΟΣ

    Ο Νίκος είναι ο πιο ευγενικός και φιλόξενος άνθρωπος που έχετε γνωρίσει. Γεμάτος καλοσύνη και διάθεση να αναδείξει όλες τις ομορφιές του νησιού είναι σίγουρα ο καταλληλότερος για να πάρετε οδηγίες.

  • ΜΙΧΑΛΗΣ

    Ο Κος Μιχάλης είναι ο άνθρωπος της "βαριάς εργασίας". Είναι εκείνος που θα σας μεταφέρει από και πρός το λιμάνι κατά την άφιξη και αναχώρηση σας και θα αναλάβει να λύσει οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα προκύψει.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

- Είναι πάντα καλύτερα να επισκέπτεστε την Ιο τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβρη, καθότι είναι φθηνότερα, ο καιρός είναι εξίσου καλός με τον Αύγουστο και όλα τα καταστήματα είναι ακόμη ανοιχτά.
- Ολοκληρώνοντας μια πρόωρη κράτηση πρίν την εκκίνηση της σεζόν μπορείτε να κλείσετε το δωμάτιο της αρεσκείας σας με μια λογική έκπτωση.
- Εκμεταλλευτείτε τις επαφές μας με άλλες επιχειρήσεις του νησιού και ενοικιάστε αυτοκίνητο ή μηχανή σε μια δίκαιη τιμή και χωρίς να καταβάλετε οποιαδήποτε προσπάθεια.
- Να παίρνετε πάντα οδηγίες από το προσωπικό του ξενοδοχείου για τα μέρη ενδιαφέροντος που έχει η Ιος. Είμαστε ντόπιοι οπότε κάτι παραπάνω γνωρίζουμε για τον τόπο μας σε σχέση με τις τουριστικές ιστοσελίδες.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εξαιρετικά ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Όμορφη βεράντα - ήσυχο - 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και τις αγορές και το λιμάνι - 15 πόδια απο την πόλη - πολύ καλή αξία για τα χρήματα

ΜΑΡΙΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η οικοδέσποινα είχε την καλοσύνη να μας αφήσει στο λιμάνι

NADINE, ΓΕΡΜΑΝΙΑ